כל מי שמעסיק עובדים או מנהל חברה וארגון צריך לדעת על כל מה שהוא צריך לתת לעובדים, בין אם כי החוק מחייב אותו בכך ובין אם כדי להציע להם מותרות ותנאי עבודה טובים ונעימים. אוכל לעובדים הוא אחד הנושאים הקריטיים והמדוברים ביותר וכיום יש עוד ועוד אפשרויות שבזכותן העובדים יכולים להיות שקטים ורגועים שהם יוכלו לאכול ארוחת צהריים טובה, איכותית, משביעה וכזאת שתהיה לטעמם ותתבסס על מה שהם אוהבים לאכול. יש חברות שמעמידות חדר אוכל או מטבח במקום ויש מי שישקיע את התקציב במתן כרטיסי אוכל שבעזרתם העובדים יזמינו ארוחת צהריים על חשבון החברה.
החשיבות של מתן אוכל לעובדים בצורה עקבית ומסודרת
כל עובד חייב לאכול ארוחת צהריים משביעה וטובה ואין על כך עוררין. מכיוון שיש כיום לא מעט אפשרויות של אספקת אוכל לעובדים הרי שבכל משרד, עסק או ארגון המנהלים ימצאו את הדרך הנוחה ביותר שתתאים לסדר היום של העובדים ולתקציב שמעמידים לטובת נושא זה. הדרך שבה העובדים יכולים לאכול או להזמין אוכל נחשבת גם לחלק בלתי נפרד מתנאי העבודה וההעסקה שלהם וקיימת מתחת לפני השטח תחרות לא פשוטה בין ארגונים וחברות בנושא זה. כאשר עובד זה או אחר יתמודד על תפקיד או משרה – הנושא של אוכל וארוחות יהיה אחד כזה שהוא יבחן לעומק.
לאכול ארוחת צהריים טובה ולדעת שלא צריך לדאוג
כאשר יוצאים מהבית ליום ארוך של כמה וכמה שעות חייבים לדאוג לנושא של תזונה החל מאחרי כמה שעות. כיום קל להזמין אוכל מכל מקום, בכל שעה שהיא וכך בדיוק זה עובד גם כאשר בוחנים אפשרויות של מתן אוכל לעובדים במקומות עבודה, ארגונים ומשרדים. העובדים רוצים וצריכים לדעת שהם יכולים להיות שקטים ורגועים בנוגע לארוחת הצהריים שלהם ושהם יוכלו לאכול ארוחה טובה, משביעה וכזאת שתיתן להם כוח להמשיך לעבוד עד סוף היום.
עם האפליקציה של דיש העובדים יוכלו להזמין לעצמם את ארוחת הצהריים שהם רוצים ואוהבים והארוחה תגיע חמה וטעימה ביחד עם הארוחות של כלל העובדים.